‘Geniet van het leven’ | Wendy’s Parkinson Journey

Soms leggen we bij Cue2Walk hele bijzondere en mooie contacten. Zo ook het contact met Wendy van Wendy’s Parkinson Journey. Een aantal keer per jaar brengt Wendy het magazine ‘Geniet van het leven’ uit dat volledig in het teken staat van genieten van het leven met parkinson en alles wat daarmee te maken heeft.

Initiatieven als die van Wendy zijn niet alleen heel interessant en leuk om te lezen, maar ook nog eens heel belangrijk voor iedereen die met de ziekte van Parkinson of parkinsonisme te maken krijgt, als drager van de ziekte maar ook als naaste of professional. Het zorgt voor begrip, motivatie en inspiratie voor ons allemaal.

Wendy kreeg de diagnose parkinson op 47 jarige leeftijd. Zes jaar na haar diagnose richtte zij dit magazine op. In het magazine deelt ze ervaringsverhalen en tips met als doel verbinding te creëren en haar positieve kijk op het leven te delen. Het magazine is niet voor niets genaamd ‘Geniet van het leven’.

Natuurlijk weet Wendy als geen ander hoe het is om te leven met deze ziekte en tegelijkertijd lukt het haar om te genieten van het leven. Dat is dan ook precies de reden waarom zij het magazine van voor tot achter, van begin tot eind zelf ontwikkelt.

In het magazine dat op 31 oktober 2023 uitkwam staat een uitgebreid artikel over Cue2Walk dat Wendy schreef naar aanleiding van een gesprek met Floor Waardenburg (CEO Cue2Walk International). In het interview achterhaalt Wendy samen met Floor hoe de Cue2Walk bij kan dragen aan genieten van het leven met parkinson.

En natuurlijk gaf Wendy een speciale plek aan onze sfeermanager & medewerker van de maand, Kobe.

Lees het magazine en het interview met Floor hier: ‘Geniet van het leven’

Wil jij meer weten over de Cue2Walk of heb jij een verzoek tot een interview? Neem dan contact op met Simone de Jong via simone@cue2walk.nl