Sinds 2016 zet Cue2Walk zich in om mensen met Parkinson, behandelaars, artsen en farmaceuten te ondersteunen om meer grip te krijgen op het ziektebeeld van Parkinson door de inzet van slimme cueing technologie in het dagelijks leven van mensen met Parkinson. Met de Cue2Walk krijgen de verschillende gebruikers een krachtige tool in de behandeling van Parkinson.

Cue2Walk doet dit niet alleen, maar zoekt juist de verbinding met kennisinstellingen, medische professionals, ervaringsdeskundigen, overheid en andere bedrijven. Het slim verbinden en samenbrengen van kennis, expertise en ervaring leidt tot betere en snellere ondersteuning van de mensen die de Cue2Walk gebruiken.

Het Team van Cue2Walk

Floor Waardenburg – Managing Director

Floor is algemeen Directeur van Cue2Walk en is eindverantwoordelijk voor de operationele, commerciële en financiële activiteiten van Cue2Walk. Hij heeft achtergrond als bewegingswetenschapper, docent lichamelijke opvoeding en ruime ervaring als ondernemer in de (sport)evenementen branche. Floor heeft overzicht over het grote plaatje en weet met zijn pragmatische instelling alle creatieve ideeën in het geheel te passen.

Martijn van der Ent – Medical Director

Martijn is medeoprichter van Cue2Walk en is eindverantwoordelijk voor de medische toepassing en implementatie in de praktijk. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring als zorginnovator en doet dit door middel van onderzoek, co-design, ontwikkeling van techniek en marketing van nieuwe producten/diensten. Martijn is de verbindende factor tussen medische professionals en eindgebruikers en houdt altijd alle perspectieven in de gaten om te komen tot een zo waardevol mogelijke toepassing voor de gebruikers van de Cue2Walk.

Sander Minnoye – Technical Director

Sander is medeoprichter van Cue2Walk en is eindverantwoordelijk voor de technologische en wetenschappelijke vraagstukken binnen Cue2Walk. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in de ontwikkeling van producten in de medische richting. Hij is de expert binnen Cue2Walk op het gebied van dataverwerking en algoritmes, de ontwikkeling en productie van de hardware van de Cue2walk en de ontwikkeling van de service tussen patiënt, therapeut en data. Met een achtergrond als industrieel ontwerper en medisch werktuigbouwkundige is Sander de verbindende factor tussen techniek en gebruiker.

Rein van Zutven – Implementatie Specialist

Rein zorgt ervoor dat het aanmeten van de Cue2Walk soepel verloopt. Daarnaast kan iedereen met vragen over de werking van de Cue2Walk bij hem terecht. Hij heeft een achtergrond als fysiotherapeut en bewegingswetenschapper en heeft meer dan 8 jaar in de praktijk gestaan. Hierdoor kan Rein zowel de drager van de Cue2Walk als de behandelaars adviseren over een optimaal gebruik en toepassing in de praktijk.

Sophie Adriaansens – Implementatie Specialist

Sophie zorgt voor zowel het personaliseren als het aanmeten van de Cue2Walk. Ze vindt het persoonlijke contact een van de belangrijkste factoren om het proces tot een slagen te brengen. Samen komen we verder dan alleen. Met haar achtergrond als doktersassistente is het zorgsysteem een vertrouwde omgeving. Ook doet ze als Bewegingstechnoloog (i.o.) onderzoek naar de uitbreidingen en nieuwe ontwikkelingen binnen Cue2Walk.

Eva Galjee – Product Owner & Data Scientist

Eva is onze product owner en verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en verbreding van de automatische detectie van loopverstoring door de Cue2Walk. Ze heeft een achtergrond als industrieel ontwerper en werktuigbouwkundige en heeft de nodige ervaring in de ontwikkeling van software. Eva doorgrond niet alleen de technische mogelijkheden van de Cue2Walk, maar ook wat dit betekent in de dagelijkse praktijk voor mensen met Parkinson en de behandelaren.

Jens Keijser – Data Engineer & Scientist

Jens is verantwoordelijk voor het persoonlijk optimaliseren van de Cue2Walk. Daarnaast zal hij zich richten op de doorontwikkeling en verbreding van de automatische detectie van loopverstoring door de Cue2Walk. Hij heeft een achtergrond als Bewegingstechnoloog en Werktuigbouwkundige en heeft de nodige ervaring in biomechanica om menselijk bewegen te vertalen naar te gebruiken data voor Cue2Walk.

Simone de Jong – Sales & Marketingmanager

Simone is verantwoordelijk voor alles wat Cue2Walk communiceert. Zie je ons op sociale media, een beurs of in een mailing voorbij komen, dan zit zij erachter. Simone focust zich op het helder en begrijpelijk communiceren van de mogelijkheden van de Cue2Walk en de ontwikkelingen die het product en de organisatie doormaken. Met haar achtergrond als merkstrateeg en operationeel manager bij een branding bureau en juist minder grote kennis van data en zorg weet zij de boodschap eenvoudig en doeltreffend te communiceren.

Kobe - Sfeermanager & Medewerker van de maand

Kobe is verantwoordelijk voor een ontspannen en vrolijke werksfeer. Met zijn achtergrond als schapendrijver weet deze bordercollie de boel altijd bij elkaar te houden. Als de Cue2Walk collega's te lang achter hun bureau zitten legt hij z'n kop op je schoot om even te stoeien of een ommetje te maken door de buurt. Kobe is dankzij deze inspanning regelmatig medewerker van de maand.

Medisch Advies Raad

Cue2Walk wordt bijgestaan door een Medische Adviesraad. Deze raad met toonaangevende (inter)nationale experts adviseert Cue2Walk over de huidige en toekomstige onderzoeksmogelijkheden.

Eelco Sengers

Eigenaar FysioDuinoord Zorgpraktijk.

Dr. Jorik Nonnekes

Revalidatiearts en onderzoeker bij het Radboudumc & Sint Maartenskliniek.

Dr. Erwin van Wegen

Associate Professor Rehabilitation Medicine aan het Amsterdam UMC.

Cue2Walk is een snelgroeiend bedrijf dat altijd op zoek is naar goede mensen. Wil je weten of er een rol voor jou is, neem contact op of stuur een open sollicitatie. We vernemen graag wat jij denkt bij te kunnen dragen.