Ervaar de Cue2walk op een inloopdag. Niets fijner dan een hulpmiddel persoonlijk ervaren. Samen met ParkinsonNet therapeuten organiseren wij regelmatig inloopdagen door heel Nederland. Voor iedereen die de Cue2walk eens wil ervaren.

Tijdens een inloopdag kun je het hulpmiddel niet alleen ervaren, je kunt in een persoonlijk adviesgesprek bepalen of dit een passende oplossing is voor jouw loopverstoringen. Mocht je al een Cue2walk in gebruik hebben, ben je van harte welkom voor vragen of advies.

Belangrijk om te weten

Maak een afspraak in onze digitale agenda! Kom je langs zonder afspraak? Geen probleem, we maken voor iedereen tijd. Ons advies is om het eerste uur binnen te lopen.

 

Scroll naar beneden om een afspraak te maken in onze digitale agenda of bel ons.

Jouw bezoek is gratis

Jouw bezoek is geheel vrijblijvend

Je kunt de Cue2walk ervaren in een veilige omgeving

Er is één op één aandacht voor jou

Maak een afspraak in onze digitale agenda of bel

Wij plannen wekelijks nieuwe inloopdagen dus komen ook bij jou in de buurt

Een Cue2Walk apparaat die op het linkerbeen is vastgezet

Agenda

Vind op onderstaande kaart de inloopdag bij jou in de buurt. Maak een afspraak in onze agenda en we zien je graag verschijnen.

 

    1. Bekijk de agenda
    2. Klik op ‘Afspraak maken’
    3. Ga naar de inloopdag van jouw keuze
    4. Klik op ‘Naar volgende beschikbare datum gaan’
    5. Plan jouw afspraak

 

Is er geen plek meer beschikbaar bij jouw gewenste inloopdag of lukt het niet? Bel ons dan op werkdagen tussen 09.00 en 12.00u op +31 (0) 70 701 33 97

Radius: Km
Laden …
Aantal locaties: 0 PRINT

Winkelrichting:

Route bepalen

Gebruik mijn locatie om de dichtstbijzijnde inloopdag te vinden

Description

Niets bij jou in de buurt gevonden?

Staat er op dit moment geen inloopdag bij jou in de buurt gepland maar ben je wel benieuwd naar de Cue2walk?

 

Plan dan een digitale kennismaking.

Even voorstellen

Op een inloopdag beantwoorden Rein, Fransie of Sophie al jouw vragen.

Rein van Zutven

Implementatie specialist, fysiotherapeut & bewegingswetenschapper

Iedereen kan bij mij met vragen over de werking van de Cue2Walk bij mij terecht. Ik heb een achtergrond als fysiotherapeut en bewegingswetenschapper en heb meer dan 8 jaar in de praktijk gestaan. Hierdoor kan ik zowel de drager van de Cue2Walk als de behandelaars adviseren over een optimaal gebruik en toepassing in de praktijk.

Fransie Schuurman

Implementatie specialist & bewegingstechnoloog

Ik ondersteun graag bij het toepassen van de Cue2Walk. Ik ben gericht op de mens en vind het mooi om samen te kunnen werken aan een hulpvraag van een persoon. Ik heb een achtergrond als bewegingstechnoloog en de nodige ervaring in de branche van medische hulpmiddelen. Met mijn betrokkenheid, ervaring en enthousiasme kunnen we met elkaar goed de toepassing van de Cue2walk doorlopen.

Sophie Adriaansens

Implementatie specialist & bewegingstechnoloog

Ik vind het persoonlijke contact een van de belangrijkste factoren om het proces tot een slagen te brengen. Samen komen we verder dan alleen. Met mijn achtergrond als doktersassistente is het zorgsysteem een vertrouwde omgeving. Ook doe ik als Bewegingstechnoloog onderzoek naar nieuwe oplossingen voor mensen met loopverstoringen binnen Cue2walk.