Accountmanager Cue2Walk – Hét gezicht van Cue2Walk voor patiënt en behandelaar

Cue2Walk is op zoek naar iemand die hét gezicht wordt van Cue2Walk voor zowel de patiënt als therapeuten en artsen. Als accountmanager zal je nieuwe behandelaren contacteren en trainen om het aanmeetprotocol te doorlopen. Daarnaast voer je als accountmanager acquisitie door middel van demonstraties (live of digitaal) en Webinars. Je biedt support voor zowel patiënt als behandelaar. Je bent dus veel op pad en onderhoud het contact en de relatie met zowel de patiënten als de behandelaren die gebruik maken van Cue2Walk. Het is daarbij belangrijk dat je de situatie van de behandelaar en de patiënt goed kent en begrijpt.

De functie van accountmanager Cue2Walk is toffe en uitdagende functie als tweede of derde stap in je carrière. Of voor iedereen die ons kan overtuigen! Cue2Walk bestaat uit een klein team waar je snel veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Je wordt direct betrokken bij alle beslissingen en kan onderdeel zijn van het begin van de grootse plannen die we hebben.

Wereldwijd zijn er meer dan tien miljoen mensen die moeten leven met de ziekte van Parkinson. Veel van hen mensen hebben last van ‘Freeze of Gait[1]’. De afgelopen 4 jaar heeft Cue2Walk, samen met De Haagse Hogeschool, TU Delft en Basalt Revalidatie, een slim, draagbaar apparaat ontwikkeld om deze mensen te helpen om Freeze of Gait te doorbreken. Het apparaat is in staat om een freeze te herkennen, op het moment dat deze plaats vindt. Het apparaat biedt ondersteuning alleen op de momenten dat dit nodig is, voor zo lang dit nodig is.

Cue2Walk gaat een nieuwe en spannende fase in; vanaf februari 2022 wordt de Cue2Walk namelijk beschikbaar voor mensen met Parkinson. De apparaten zullen worden aangemeten door de vaste behandelaar, onder begeleiding van Cue2Walk. Zo zorgen we voor een zachte landing en weten we zeker dat het apparaat past bij de gebruiker.

Wat zoeken wij? Iemand met:

 • Kennis van en/of ervaring met de behandelpraktijk

 • 0-5 jaar werkervaring

 • Drive om mensen te helpen

 • Enthousiasme voor (medisch) technologische innovatie

 • Parkinson gerelateerde kennis is een pré

 • Ambitie om zichzelf, en Cue2Walk, door te ontwikkelen

Wat bieden wij?

 • Kans om aan het begin te staan van de marktintroductie van een innovatief zorgproduct

 • Onderdeel zijn van een snel groeiende startup

 • Mogelijkheid tot (bij)scholing in overleg

 • Bezoeken van (inter)nationale beurzen en congressen

 • Marktconform salaris, op basis van ervaring

 • Auto en telefoon van de zaak 

Wanneer?

Vanaf december 2021 of januari 2022. We streven ernaar de sollicitatieronde voor 1 december te hebben afgerond.

Interesse?

Check de website www.cue2walk.nl voor meer informatie en neem contact op met Floor Waardenburg via  floor@cue2walk.nl of bel op 06-30387334.

[1] Door Parkinson werkt de aansturing van geautomatiseerde bewegingen, zoals lopen, soms niet meer goed. Dit resulteert in een plotseling vastlopen of bevriezen van één of meerdere lichaamsdelen.