De afgelopen 4 jaar heeft Cue2Walk, samen met De Haagse Hogeschool, TU Delft en Basalt Revalidatie, een slim, draagbaar apparaat ontwikkeld om mensen met Parkinson te helpen om Freeze of Gait te doorbreken. Een apparaat dat alleen ondersteuning biedt op de momenten dat dit nodig is en dat inzicht geeft in de activiteit en symptomen van de drager. We zijn daar gekomen door het combineren van al onze verschillende perspectieven: Industrieel ontwerp, Bewegingstechnologie, Bewegingswetenschap, Werktuigbouwkunde, Ondernemerschap en Medische Wetenschap.

Nu gaan we nieuwe stappen maken! Heb jij een uniek perspectief dat jij aan die van ons kan toevoegen? Laat het ons dan weten!

Vacatures:

Data Engineer & Scientist (0,6- 1,0 fte)

We zijn op zoek naar een data wetenschapper die samen met ons het algoritme van Cue2walk gaat door ontwikkelen, zodat het nog beter en bij nog meer mensen met Parkinson en Parkinsonisme werkt. Ook gaan we op zoek naar manieren om de data van Cue2Walk slimmer te categoriseren, zodat onze persoonlijke optimalisatie sneller kan en zoeken we uit welke rol AI hierin kan spelen. Kortom, een toffe en uitdagende functie met directe impact!

Per: Februari 2022 / Sluitingsdatum: 19 december 2021

Stage - Marketing, Communicatie en/of  Sales (1,0 fte)

Wij zoeken verschillende studenten om onze marketing en slaes plannen vorm te geven en in te vullen. Wil jij betekenis vol werk en in de praktijk leren welke rol jou past, neem dan contact op om samenwerking te verkennen.

Periode: In overleg per direct mogelijk voor verschillende doorlooptijden.

Accountmanager (0,6-1,0 fte)

Wij zoeken iemand die het tof vindt om zowel mensen met Parkinson als medische professionals te adviseren. In deze rol zul je door heel Nederland helpen om de Cue2Walk toe te passen in de praktijk.

Per: Januari 2022 / Sluitingsdatum: 30 november 2021

Cue2Walk is een snelgroeiend bedrijf dat altijd op zoek is naar goede mensen. Wil je weten of er een rol voor jou is, neem contact op of stuur een open sollicitatie. We vernemen graag wat jij denkt bij te kunnen dragen.