Voor Professionals

Als professional weet je als geen ander dat het samenspel van techniek en toepassing de factor tot succes is. Jullie, de medische professionals, zijn daarin onmisbaar! Het idee voor de Smart Cueing technologie van Cue2Walk ontstond dan ook letterlijk tussen de patiënt en de behandelaar. Bij Cue2Walk werken we nog steeds nauw samen met gespecialiseerde behandelaren en patiënten. Mede door deze samenwerking wonnen we o.a. de ParkinsonNet Innovation Award en de Zorginnovatieprijs Zuid-Holland.

Gepersonaliseerde oplossing

De Cue2Walk wordt aangemeten bij jou op de praktijk. Het doel van aanmeetsessie is tweeledig:

  1. De drager van de Cue2Walk leert om met gebruik van Smart Cueing Technologie een Freeze of Gait te doorbreken.
  2. De Cue2Walk wordt door ons afgesteld op basis van het specifieke loop en freeze gedrag van de drager.

Door dit samenspel zorgen we voor een zo goed als mogelijke implementatie in het dagelijks leven van mensen met Parkinson.

Behandelprogramma

Cue2Walk heeft een behandelprogramma ontwikkeld om de aanmeetsessie te begeleiden. Het behandelprogramma kan zelfstandig uitgevoerd worden, maar Cue2Walk heeft ook een Implementatie Specialist in dienst. Onze Implementatie Specialist is een fysiotherapeut en bewegingswetenschapper met ruime ervaring. Hij komt graag online of fysiek langs voor een demonstratie. Ook neemt hij een (deel van) de behandeling over als dat wenselijk is. Daarmee scheppen wij alle randvoorwaarden voor succesvolle implementatie.

Kansen die De Cue2Walk mogelijk maakt

Patiënt

Smart cueing ondersteunt om zelfstandig een freeze of gait te doorbreken en biedt daarmee de mogelijkheid om met meer vertrouwen een actief leven te leiden.

Medicatie

Met objectief inzicht in symptomen en activiteit gedurende de dag krijg je meer grip op de symptomen en kan medicatie inname worden geoptimaliseerd.

Data

De mogelijkheid tot het delen van geanonimiseerde data biedt kansen om meer kennis te vergaren over de ziekte van Parkinson en mogelijk nieuwe behandelingen.

Ben je geïnteresseerd om te ontdekken wat Smart Cueing voor jou en je patiënten kan betekenen, wil je meer weten over onze innovatie en/of ben je op zoek naar een samenwerking op één van bovenstaande thema’s? We komen graag in contact, we kunnen je op de hoogte houden van de ontwikkeling of een intensievere samenwerking aan gaan.

Voor therapeuten die vaker een Cue2Walk aan willen meten bij hun eigen patiënten of andere patiënten in de regio bieden we een training aan. Hierin leer je van ervaren medewerkers voor wie de Cue2Walk geschikt is en hoe deze het beste in te zetten. Naast de training meet je samen 1 of meerdere Cue2Walks aan en is het mogelijk om voor een periode een demonstratie apparaat in de praktijk te hebben. Wil je meer weten over deze training of wil je je hier voor opgeven, neem dan contact met ons op voor een demonstratie.

Informative image_specialistmap

De Cue2Walk is mede mogelijk gemaakt door:

 

Wil je weten of we jouw patiënt(en) kunnen helpen met een Cue2Walk of heb je een andere vraag, vul het formulier in.