Cue2walk is op zoek naar iemand die hét gezicht wordt van Cue2walk voor partners als medische specialisten en distributeurs. Als Sales Lead ben je samen met een team van 3 implementatie specialisten verantwoordelijk voor het behalen van de sales doelstellingen in Nederland. Daarnaast voer je als Sales Lead acquisitie door middel van demonstraties (live of digitaal), inloopdagen en andere activiteiten. Je bent dus veel op pad en onderhoud het contact en de relatie met de behandelaren die gebruik maken van Cue2walk. 

De functie van Sales manager International is toffe en uitdagende functie als tweede of derde stap in je carrière. Cue2walk bestaat uit een klein team waar je snel veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Je wordt direct betrokken bij alle beslissingen en kan onderdeel zijn van de opschaling van grootse (internationale) plannen die we hebben.  

 

Over Cue2walk

De ziekte van Parkinson (PD) is de snelst groeiende neurologische ziekte ter wereld. Wereldwijd lijden ruim 10 miljoen mensen aan deze ziekte. Er is geen remedie en het is neurodegeneratief, dus de behandeling is gericht op symptoomverlichting. Mensen kunnen hun symptomen onder controle houden met medicijnen, met invasieve behandelingen en met therapie. Dit alles is gericht op het behouden van een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Meer dan 60% van de mensen met de ziekte van Parkinson krijgt te maken met het meest invaliderende symptoom ‘Freezing of Gait’, het plotselinge en tijdelijke verlies van het vermogen om de spieren onder controle te houden. Bevriezing veroorzaakt meer dan 80% van de PD-gerelateerde valincidenten, wat vaak leidt tot fysiek en mentaal trauma, een grotere afhankelijkheid van zorgverleners, een inactieve levensstijl en sociaal isolement.   

Cue2walk International is wereldwijd koploper in de implementatie van slimme cueing-apparaten om mensen met de ziekte van Parkinson in staat te stellen zelfstandig het Freezing of Gait te overwinnen. We hebben er een sterke focus op om onze gebruikers alles te bieden wat nodig is om hun symptomen zelf onder controle te houden in hun thuisomgeving, zodat ze hun loopstoornissen zelfstandig kunnen overwinnen.

Cue2walk gaat een nieuwe en spannende fase in; Sinds dit jaar is de verandering ingezet van start-up naar scale-up. Dat vraagt grote veranderingen in de organisatie met een steeds sterkere focus op verkoop. Een mooi moment om jouw waarde als gedreven Sales Lead in te zetten om het team de juiste kant op te leiden.

Wat zoeken wij? Iemand met:

 • Kennis van en/of ervaring in de (commerciële) zorg
 • 3-5 jaar werkervaring
 • Drive om mensen te helpen 
 • Enthousiasme voor (medisch) technologische innovatie
 • Parkinson gerelateerde kennis is een pré
 • Ambitie om zichzelf, en Cue2walk, door te ontwikkelen
 • Beheersen van de Duitse taal is een pré

Wat bieden wij?

 • Kans om aan het begin te staan van de internationale
  schaling van een innovatief zorgproduct
 • Onderdeel zijn van een snel groeiend bedrijf
 • Mogelijkheid tot (bij)scholing in overleg
 • Bezoeken van (inter)nationale beurzen en congressen
 • Marktconform salaris, op basis van ervaring
 • Auto en telefoon van de zaak 

Wanneer? Vanaf augustus 2024 of eerder. 

Interesse? Neem contact op met Martijn van der Ent via  martijn@Cue2walk.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.