Titel spacer

Optionele preheader

Tekst links en beeld rechts

We verdiepen ons in jouw persoonlijke loopvermogen zodat je zoveel mogelijk zelfstandig kunt bewegen.

Een Cue2Walk apparaat die op het linkerbeen is vastgezet

Tweederde beeld

We verdiepen ons in jouw persoonlijke loopvermogen zodat je zoveel mogelijk zelfstandig kunt bewegen. We verdiepen ons in jouw persoonlijke loopvermogen zodat je zoveel mogelijk zelfstandig kunt bewegen.

Tweederde beeld

We verdiepen ons in jouw persoonlijke loopvermogen zodat je zoveel mogelijk zelfstandig kunt bewegen. We verdiepen ons in jouw persoonlijke loopvermogen zodat je zoveel mogelijk zelfstandig kunt bewegen.

Tekst rechts en beeld links

We verdiepen ons in jouw persoonlijke loopvermogen zodat je zoveel mogelijk zelfstandig kunt bewegen. We verdiepen ons in jouw persoonlijke loopvermogen zodat je zoveel mogelijk zelfstandig kunt bewegen.We verdiepen ons in jouw persoonlijke loopvermogen zodat je zoveel mogelijk zelfstandig kunt bewegen.We verdiepen ons in jouw persoonlijke loopvermogen zodat je zoveel mogelijk zelfstandig kunt bewegen.We verdiepen ons in jouw persoonlijke loopvermogen zodat je zoveel mogelijk zelfstandig kunt bewegen.We verdiepen ons in jouw persoonlijke loopvermogen zodat je zoveel mogelijk zelfstandig kunt bewegen.

Verminder loopverstoringen als gevolg van Parkinson

Gepersonaliseerd op jouw loopvermogen

Wetenschappelijke kennis vertaald naar thuistoepassing

Eenvoudig en onzichtbaar te gebruiken

Ervaringen van onze gebruikers

Ervaringen van onze gebruikers

“De Cue2Walk is een openbaring. Het apparaat triggert je, door het piepsignaal, en dwingt hij je te concentreren op het lopen. En je gaat dan ook lopen! Het is een topuitvinding. De uitvinder krijgt de complimenten.”
Ruud van der Horst

Ruud van der Horst

En je gaat dan ook lopen!

Roos

Test

Test

Promotieblok

Als je vragen hebt over het toepassen van de Cue2Walk of wilt weten of de Cue2Walk in een specifieke situatie kan helpen dan vernemen. Op onze supportpagina kun je alles vinden.

Onafhankelijk geadviseerd door

Cue2walk is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met belangrijke autoriteiten op het gebied van Parkinson.

Titeltekst

Titeltekst

Titeltekst

Titeltekst

Titeltekst

Als professional weet je als geen ander dat het samenspel van techniek en toepassing de factor tot succes is. Jullie, de medische professionals, zijn daarin onmisbaar! Het idee voor de Smart Cueing technologie van Cue2Walk ontstond dan ook letterlijk tussen de patiënt en de behandelaar. Bij Cue2Walk werken we nog steeds nauw samen met gespecialiseerde behandelaren en patiënten. Mede door deze samenwerking wonnen we o.a. de ParkinsonNet Innovation Award en de Zorginnovatieprijs Zuid-Holland.

  1. Als professional weet je als geen ander dat het samenspel van techniek en toepassing de factor tot succes.
  2. Test
  3. Nummer 3 Bij Cue2Walk werken we nog steeds nauw samen met gespecialiseerde behandelaren en patiënten. Mede door deze samenwerking wonnen we o.a. de ParkinsonNet Innovation Award en de Zorginnovatieprijs Zuid-Holland.
  • Test
  • Als professional weet je als geen ander dat het samenspel van techniek en toepassing de factor tot succes. Als professional weet je als geen ander dat het samenspel van techniek en toepassing de factor tot succes.
  • Laatste

Veelgestelde vragen

Smaller heading

test

De Cue2Walk kan ondersteunen in het terug krijgen en behouden van controle bij een loopverstoring of bevriezing. Dit doet het apparaat doormiddel van een ritmisch tril- of geluidssignaal (cue). De Cue2Walk kan handmatig of met een specifieke beweging geactiveerd worden op het moment dat je ondersteuning nodig hebt om op te starten.
Daarnaast herkent de Cue2Walk herkent een loopverstoting in het beginstadium en biedt een cue in het normale loop ritme. Door de aandacht te verplaatsen van een geautomatiseerde beweging (lopen) naar een volledig bewuste beweging (stap zetten op het ritme van de cue) kan een bevriezing of loopverstoring zelfstandig worden doorbroken.

Wat als er na aanschaf blijkt dat de Cue2Walk toch niet voor mij werkt?