Voor 7 miljoen mensen met Parkinson is er geen remedie. Hen rest de uitdaging actief te blijven om de ontwikkeling van deze chronische aandoening te remmen. Meer dan 60% van de patiënten krijgt te maken met het symptoom ‘Freeze of Gait’ (FoG) waarbij ze de aansturing van hun beweging verliezen en als ‘bevroren’ stil komen te staan. Een FoG kan enkele seconden tot minuten duren. Dit heeft  ongelukken tot gevolg en belemmerd hen fysiek en mentaal om actief te blijven.

Een Cue (ritmisch signaal) is bewezen effectief om een FoG te overkomen. Het team van Cue2Walk heeft technologie ontwikkelt waarmee een ‘freeze of gait’ zeer nauwkeurig wordt herkend en een cue alleen wordt geactiveerd wanneer dat nodig is. Op deze manier wordt gewenning aan een continue signaal (metronoom) voorkomen en blijft het storende effect van onjuist getriggerde signalen uit.

Dankzij de slimme technologie in de band om de knie wordt een cue alleen gegeven wanneer dat nodig is: Smart Cue.

In drie simpele stappen

een geavanceerde oplossing.

Dankzij nauwe samenwerking met gespecialiseerde behandelaars kunnen we in drie simpele stappen de techniek precies laten aansluiten bij jouw behoefte.

• Nauwkeurige analyse van het looppatroon.

• Effectieve cue voorkomt freezes.

• Eenvoudige bediening, zonder kleine knopjes.

• Hoog draagcomfort onder of over kleding.

• ‘s Nachts aan de oplader, overdag rond de knie.

Stap 1

Uitleg gebruik door (medisch) expert

Stap 2

Activeren persoonlijk detectiealgoritme

Stap 3

Veilig en vertrouwd op pad

Freeze?

Er is hulp

De Cue2Walk is ontwikkeld met behandelaars en patiënten, voor behandelaars en patiënten. Onze geavanceerde techniek is klaar om de praktijk een stap verder te help.