Het idee voor Cue2Walk ontstond letterlijk tussen behandelaars en patiënten. Tijdens de behandeling werd er gezocht naar een manier om de bewezen ‘cueing’ in de dagelijkse praktijk toe te passen. De droom om het de gebruiker makkelijk te maken met slimme technologie was geboren. Na een reeks prototypes en positieve testen in de praktijk werd het bedrijf Cue2Walk opgericht. De nauwe samenwerking blijft leidend in de ontwikkelingen die we doen om de patiënt zo goed en eenvoudig mogelijk te kunnen helpen.

Wij geloven dat Parkinsonpatiënten zo lang mogelijk een actieve leefstijl moet worden geboden.

Veiligheid en vertrouwen zijn voorwaarden om actief te blijven. Door mensen met ‘freeze of gait’ symptomen te ondersteunen met signalen kunnen zij zelfstandig en met vertrouwen bewegen.

De Cue2Walk met geavanceerde Smart Cue technologie is een gebruiksvriendelijke wearable die gebruikers ondersteund om opnieuw als vanzelfsprekend er op uit te gaan.

Met de ontwikkeling van de Smart Cue technologie willen we de brug slaan tussen de wetenschap en de praktijk. We zijn dan ook trots op de samenwerking met onze partners uit deze werelden. Wil je bijdragen aan het helpen van patiënten en behandelaars dan vernemen we dat graag.