Het begon voor Cue2Walk pas echt met het winnen van de ParkinsonNet Innovation Award. Inmiddels zijn we ruim 5 jaar verder en lanceren we het eerste product. Benieuwd hoe die route er voor ons eruit zag? ParkinsonNL zocht ons op!

De ParkinsonNet Innovation Award was een initiatief van Stichting Parkinson Nederland (Nu ParkinsonNL) en werd jaarlijks uitgereikt door een vakjury. Deze bestond naast stichting Parkinson Nederland oa uit ParkinsonNet en de Parkinson Vereniging. Het winnen van deze prijs was voor ons een duidelijk signaal dat er behoefte is aan een slimme oplossing voor mensen die Freeze of Gait ervaren. Daarnaast heeft het prijzengeld en bijkomende netwerk ervoor gezorgd dat we een vliegende start hebben kunnen maken in de ontwikkeling van de Cue2Walk. Zonder deze bevestiging en kans was het misschien wel niet gelukt om te komen waar we nu zijn.

Het belang van dit soort prijzen is van grote waarde voor startende onderneming en geeft een belangrijke boost in de ontwikkeling van innovatie! Bovendien geeft de daaruit voortkomende samenwerking een blijvende impuls. We kijken uit naar de volgende stappen in de ontwikkeling van de Cue2Walk en kunnen niet wachten om het product daadwerkelijk te implementeren!

Lees het artikel op de website van ParkinsonNL >